VILKA ÄR VI?

Vi är personer med en bred bakgrund från Försvarsmakten och civilt näringsliv, både nationellt och internationellt. Vi har omfattande erfarenhet i att bygga, träna och leda team som verkar i extrema miljöer där misstag och slarv inte är acceptabelt och har allvarliga konsekvenser för liv och verksamhet.

Vi vill dela med oss av våra erfarenheter och studier för att hjälpa dig att utveckla självdisciplin, ta ansvar för dig själv och bygga ditt egna team för att vinna i alla lägen, i alla miljöer.

Verksamheten vid Ledarskap i Praktiken bedrivs som del av TargetOne AB med organisationsnummer 556789-5676.

 

VAD GÖR VI?

Vi erbjuder en praktisk utbildning som är främst erfarenhetsbaserad men har också stöd i den främsta forskningen i ämnet ledarskap, personlig utveckling och gruppdynamik. Vi tillämpar fasta modeller för problemlösning och formulering av strategisk metodik som gäller hela vägen från enskild individ upp till koncernledning och större företag. Mycket av det vi förmedlar på våra utbildningar är erfarenheter från verkliga livet och i många fall leder det till spännande och annorlunda anekdoter där ledarskap har ställts på sin spets och omständigheter når det extrema.

Även om mycket av det vi avhandlar på våra kurser återfinns inom forskning så vet vi att det är viktigt att du kan ta med dig praktiska verktyg och erfarenheter från våra kurser som du omedelbart kan tillämpa på dig själv, med familjen, med ditt team och ditt företag.

Vi skräddarsyr utbildningar och upplägg där vi tillsammans med er tar fram ett ramverk av föreläsningar, workshops, kurser och 1-1 coaching i syfta att bistå er att forma ett internt utvecklingsprogram för ledarskapsutveckling vid ditt företag.

 

Vår syn på Ledarskap och Lärande

Vi tycker att riktig ledarskapsutbildning måste upplevas. Man kan svårligen lära för livet bara genom att sitta och lyssna eller diskutera i grupper. Med oss får du uppleva ledarskap i sin renaste form utan störande element ur vardagen.

På våra utbildningar är vi med varandra och lär tillsammans. Vi har därför tagit bort alla typer av störande elektronik såsom telefoner, surfplattor och datorer.

 

Kreativ Pedagogik

Teoretiska moment som sedan prövas under realistiska förhållanden utomhus, i naturen eller i utbildningslokalen. Normalt är inlärningseffekten ca. 30% med formell förmedlande pedagogik tillsammans med gruppdiskussioner och social interaktion. Du står fortfarande utan 70% av inlärningseffekten och det är där vi har lagt tyngden, på att experimentera, uppleva och pröva.

 

Team4

Detta är ett urval av de teorier, prövad erfarenhet och tillämpade modeller som vi har byggt våra kurser kring :

Vår pedagogiska modell är utvecklad med erfarenhet från världens alla hörn och innehåller moment speciellt framtagna för att utmana etik, moral, konflikthantering och gruppdynamik hos kursdeltagarna. Tyngdpunkten är centrerad vid att praktiskt utöva moment och dra lärdom både som ledare och som medlem i en grupp. Vår röda tråd är effektiv feedback och praktiskt ledarskap.

Vi levererar en kreativ, experimenterade och praktisk utbildning.

Vågar du leda utanför din trygghetszon?