Kursutbud

Söker du kurser som bygger din förmåga som ledare från grunden? Hos oss tillämpar vi en blandning av teoretiska och praktiska modeller för inlärning. Men sammantaget så handlar det om att ge dig möjlighet att lära känna dig själv, veta hur människor från olika kulturer fungerar i grupp och att kunna tillämpa egna verktyg inför ledningsproblematik.

 

Våra kurser

Nedan är våra baskursers kursmål och mer information finns att läsa via respektive länk. Vi har både längre kurser som sträcker sig över två kvartal med hemstudieuppgifter emellan, till kortare endagskurser speciellt framtagna för specifika målsättningar. Utöver detta kan vi skräddarsy utbildningar för ledningsgrupper och företag.

Klicka på rubriken för att komma till kurssidan.

 

Grundkurs Ledarskap (2-dagar)

Kursmål: Att du ska få en utökad förmåga att möta människor i en arbetsledande roll. Detta är speciellt viktigt om du blivit befodrad internt och får personalansvar för första gången. 

 

Fördjupningskurs Ledarskap (160 timmar)

Kursmål: Att ge dig förmåga att leda utanför din comfort zone, hantera och utnyttja feedback samt skapa förtroende och hög effektivitet i arbetsgrupper. Du kommer också få verktyg för krishantering, omfallsplanering samt kravställande och komplexa samtal. 

 

Ledningsgruppsutveckling

  • 2 dagar i naturen (eller inomhus) med ledningsgruppen
  • Tydliggöra ledningsgruppens roll och spelregler
  • Ledningsgruppens dynamik och utmaningar.

 

Reflektionsdygn (24-48 timmar)

Kursmål: Att ge dig tid att reflektera och tänka utan att omvärlden stör. Du får tid att återhämta dig från intrycksöverbelastning och yttre stressorer för en stund. Vi genomför även samtal och övningar kopplat till stresshantering och personlig utveckling.